Inici Actualitat Lleugera baixada de l’atur a Taradell durant el mes de novembre

Lleugera baixada de l’atur a Taradell durant el mes de novembre

0
COMPARTIR

aturTot i que a poc a poc, continua baixant la xifra de taradellencs a l’atur. Durant el mes de novembre de 2014, s’ha situat en 386 persones sense feina, segons les dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat. La xifra suposa quatre persones menys respecte al mes d’octubre. Si es compara amb les dades de fa un any, la baixada és més substancial, ja que al novembre de 2013 eren 448 les persones de Taradell a l’atur.

A nivell osonenc la baixada ha estat més important. Actualment, hi ha 11.637 osonencs a l’atur. És a dir, 106 persones menys respecte al mes d’octubre. Fa un any a Osona hi havia 13.356 persones en situació d’atur. Per tant, en un any 1.719 osonencs han trobat feina.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments