Inici Actualitat Un ERO amenaça els 80 treballadors de l’empresa càrnica Marcel Muñoz de...

Un ERO amenaça els 80 treballadors de l’empresa càrnica Marcel Muñoz de Taradell

0
COMPARTIR

marcel-muñoz

Un expedient de regulació que presentarà l’empresa de Taradell Marcel Muñoz SA amenaça els 80 llocs de treball de la companyia i que representen la totalitat de la plantilla. Segons l’Agència Catalana de Notícies, el sindicat CCOO, que s’oposa a l’ERO, explica que les causes que al·lega l’empresa són la finalització del contracte per a l’elaboració de budells de l’escorxador, que tenia subscrit amb l’empresa ESFOSA (Escorxador Frigorífic d’Osona, SA) des de fa 23 anys, renovables d’any en any.

Ara, però, ESFOSA no renovarà el contracte a Marcel Muñoz i trenca la relació, provocant la pèrdua dels llocs de treball. El sindicat sospita que ESFOSA té la intenció de donar la producció d’aquesta empresa a una cooperativa de treballadors. El sindicat assegura que lluitarà per impedir que ESFOSA “desmantelli” l’empresa Marcel Muñoz i es faciliti la desregulació laboral a través d’una cooperativa de treballadors.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments