Inici Actualitat Marc Clapés fa podi a Manresa a la Copa Catalana de ciclocròs

Marc Clapés fa podi a Manresa a la Copa Catalana de ciclocròs

0
COMPARTIR

marc-clapes-ciclocros-manresa-20142

El taradellenc Marc Clapés (CX Osona) va aconseguir aquest diumenge la tercera posició en categoria Màsters 30 a la prova de Manresa, puntuable per la Copa catalana de ciclocròs. A més a la general va aconseguir acabar en la desena posició en una prova amb molt de fang.

Aquesta era la cinquena prova puntuable del campionat i és el segon podi que aconsegueix. A la general Clapés ocupa la segona posició en Màsters 30.  La prova tenia l’al·licient que va comptar amb la participació de Josep Antoni Hermida, campió del món en btt i medalla de plata als Jocs Olímpics d’Atenes 2004. Tot i no ser la seva especialitat, va guanyar en categoria Elit.

marc-clapes-ciclocros-manresa-2014

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments