Inici Actualitat El partit UD Taradell-Castellar suspès al minut 18 per la pluja

El partit UD Taradell-Castellar suspès al minut 18 per la pluja

0
COMPARTIR

udtaradell-castellar2014

Tot i que ja es veia clar que el partit de futbol entre la Unió Deportiva Taradell i el Castellar seria difícil que finalitzés per la pluja, els àrbitres no ho han decidit fins al minut 18 davant la indignació del públic. I és que a les quatre de la tarda, hora d’inici del partit, els àrbitres encara estaven valorant si es podia jugar (a la foto podeu veure l’estat del camp abans de començar) i els dos equips no havien sortit a exercitar-se.

Finalment, han decidit jugar i el partit no ha començat fins a tres quarts de cinc i quan ja plovia amb més intensitat. Només ha durat 18 minuts durant els quals els dos equips no jugaven a res, amb pilotes llargues, i a més perill per als visitants.

Al minut 18 un dels assistents ha cridat l’atenció de l’àrbitre i al final han decidit suspendre el partit. El camp estava impracticable, però el públic s’ha indignat perquè la decisió es podria haver pres abans i perquè si s’hagués començat a les 4 ja s’hauria disputat la primera meitat. El resultat era de 0 a 0.

udtaradell-castellar20142

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments