Inici Actualitat Gran triomf de la UD Taradell al camp del Cardedeu en un...

Gran triomf de la UD Taradell al camp del Cardedeu en un final boig

0
COMPARTIR

udtaradell2014-15Victòria importantíssima de la Unió Deportiva Taradell aquest diumenge al migdia al camp del Cardedeu. Els taradellencs han guanyat per 1 a 2 en un partit que s’ha decidit en temps de descompte.

La primera meitat ha acabat amb empat a zero. El Taradell ha plantejat els primers 45 minuts a la defensiva. Amb cinc jugadors al darrera, tot el control i la possessió de la pilota ha estat pel Cardedeu. En els primers minuts una ocasió per la dreta del Cardedeu amb rematada des del segon pal que ha parat Nil. I més tard una falta que ha requerit una nova intervenció magistral de Nil. A partir dels 25 minuts el joc s’ha igualat, però el Taradell no ha fet cap ocasió destacable.

A la represa ha continuat la mateixa tònica, però el Taradell estava més ben posat i els locals no feien perill. El punt d’inflexió ha estat als 66 minuts quan Font, després de recuperar una pilota, l’ha enviat llarga a l’esquena de la defensa i Lucho marxant en velocitat ha fet el 0 a 1 amb un xut creuat. A partir d’aquí el Taradell encara ha defensat més i el Cardedeu no ha fet perill, tot i treure diferents córners.

Però, al minut 89 una pilota morta a la frontal l’ha xutat un jugador del Cardedeu i la pilota ha tocat a les mans d’Albert Muntal. L’àrbitre ha senyalat penal. En Nil l’ha parat en primera instància, però el rebot l’ha aprofitat el mateix llançador per fer l’1 a 1. Només treure de centre el Cardedeu ha tingut ocasió claríssima per marcar, però Nil ho ha evitat. I en temps de descompte un córner del Cardedeu ha suposat un contraatac ràpid del Taradell que ha suposat l’1 a 2 de Pau en aprofitar una centrada de Canó i deixada de Muntal.

Abans d’acabar, Lucho ha estat expulsat per protestar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments