Inici Actualitat El taradellenc Lluís Codina fitxa per l’Eibar per fixar el patró de...

El taradellenc Lluís Codina fitxa per l’Eibar per fixar el patró de joc de tots els equips

0
COMPARTIR
Foto: Judit Fernández

lluiscodina2

Des de fa unes setmanes, tal i com publica L’esportiu avui, el taradellenc Lluís Codina és el nou responsable de metodologia de futbol de la SD Eibar, equip de la Primera Divisió de futbol. Concretament, ha de ser qui ajudi a fixar un patró de joc per a tots els equips de l’entitat.

Codina torna al club on va militar quatre anys com a jugador a Segona Divisió A i va ser el seu últim equip, ja que després es va retirar. I ho fa després de quatre temporades com a segon entrenador del Mirandés (Burgos).

Lluís Codina té 41 anys i és dipolomat en Magisteri d’Educació Física i disposa del carnet estatal d’entrenador. Com a jugador va militar a l’Espanyol, l’Alabès (equip amb el qual va assolir l’ascens a Primera Divisió), Leganés, Gimnàstic de Tarragona (va assolir dos ascensos des de Segona B a Primera) i Eibar. Actualment, viu a Vitòria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments