Inici Actualitat La taradellenca Carme Bayot presenta el llibre ‘Dos relats europeus’

La taradellenca Carme Bayot presenta el llibre ‘Dos relats europeus’

0
COMPARTIR

carme-bayot-llibre-dos-relats-europeus

La sala petita de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell va acollir aquest dijous al vespre la presentació del nou llibre de la taradellenca Carme Bayot. La publicació porta per títol ‘Dos relats europeus‘ i es centra en dos esdeveniments reals. D’una banda, en la Itàlia del segle XVIII i al voltant dels ‘castrati’ i, de l’altra, durant la Segona Guerra Mundial a França a partir de la massacre d’Oradour-sur-Glane.

Els ‘castrati’ eren homes capaços de cantar amb un to molt agut, gràcies a que els havien amputat els testicles de joves, i molt valorats musicalment. Mentrestant, la massacre d’Oradour-sur-Glane va suposar la mort de quasi tota la població (642  víctimes) d’aquesta vila per part de tropes alemanys i la massacre de civils més grans comesa a França.

La presentació va anar a càrrec de Jesús Aumatell, de l’Editorial Emboscall. Carme Bayot també ha publicat el recull de narracions ‘Contes petits per a gent gran‘ (2008) i ‘9 Nous contes petits‘ (2014).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments