Inici Actualitat Un equip del CET Enclusa ha participat a l’exigent Marató del Montseny

Un equip del CET Enclusa ha participat a l’exigent Marató del Montseny

0
COMPARTIR

marato-montsenyQuatre integrants del CET Enclusa van participar aquest diumenge en l’exigent Marató del Montseny. La prova era puntuable per al campionat i la Copa d’Espanya de curses de muntanya i reunia els millors atletes. En total van prendre-hi part 800 participants.

Els quatre taradellencs eren Jordi Aguilera, Jordi Margenet, Jacint Margenet i Eduard Aguilera i havien de completar un recorregut molt exigent de 45 quilòmetres amb un desnivell positiut de 2.700 metres. Jordi Aguilera va fer un temps de 5 hores 19 minuts i 8 segons i va acabar en la posició 122. Jacint Margent va tardar 5 hores i 25 minuts i 32 segons en la posició 145, Jordi Margenet 5 hores 50 minuts i 8 segons en la posició 235. Eduard Aguilera també va acabar, i va fer un temps de 6 hores 55 minuts cap a la posició 535.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments