Inici Actualitat Un total de 3.608 persones han participat a Taradell en la consulta...

Un total de 3.608 persones han participat a Taradell en la consulta del 9N

0
COMPARTIR

taradell-9n-gent17

Amb les urnes tancades un total de 3.608 taradellencs (70,03%) han participat aquest 9 de novembre en la consulta al nostre municipi. Aquesta xifra absoluta es situa en els mateixos nivells que la registrada en les últimes eleccions al Parlament de Catalunya, celebrades el 2012. Fa dos anys van votar  3.743 taradellencs, un 80,58%.

taradell-9n-quico-homsCal destacar que en aquesta consulta hi havia molts més taradellencs que tenien dret a vot, ja que ho podien fer els majors de 16 anys. En total eren, segons el cens (que no és el mateix que el DNI), un total de 5.152 taradellencs. És a dir, alguns taradellencs empadronats al poble, potser han votat en altres municipis perquè així estava registrat en l’adreça del seu DNI.

Els últims en votar han estat els voluntaris de les meses i coordinadors. Un d’ells ha estat el Conseller de Presidència, Francesc Homs.

Pel que fa a la jornada, al matí ha set una bogeria amb una massiva presència de taradellencs a les urnes. Les cues han estat la nota dominant. A la tarda, en canvi, el ritme ha estat més baix i no s’han produït cues.

taradell-9n-gent18

  • ETIQUETES
  • 9N
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments