Inici Actualitat El jurat elimina Tastet de Gospel del concurs ‘Oh happy day’

El jurat elimina Tastet de Gospel del concurs ‘Oh happy day’

0
COMPARTIR

tastet-gospel-happy-day7

El camí de Tastet de Gospel al concurs de TV3 ‘Oh happy day’ va arribar a la seva fi aquest dissabte al vespre. La formació de Taradell, que era un dels tres cors nominats, va ser eliminada pel jurat. En aquesta ocasió, Tastet de Gospel va interpretar  la cançó ‘Only a god like you’.

La principal novetat va ser que per primer programa va poder ser-hi present el director de Tastet de Gospel, Guillem Prat, que no hi havia pogut participar encara a causa d’una malaltia.

El jurat va valorar, sobretot, l’energia i l’emoció que desprenia l’actuació de Tastet de Gospel. La Mone, però, va manifestar que no havien arriscat massa, tot i que el Mestre Pardo va destacar que s’havia vist una evolució en la seva coreografia. Malgrat tot, va criticar que al principi no havien estat massa afinats.

Podeu tornar a veure la interpretació de Tastet de Gospel en aquest vídeo:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments