Inici Actualitat Ja es pot votar a Taradell per la consulta del 9N

Ja es pot votar a Taradell per la consulta del 9N

0
COMPARTIR

cues-9N-Taradell

Tot a punt a Taradell per la jornada de consulta del 9 de novembre. L’Institut de Taradell ja està preparat per rebre els taradellencs que vulguin votar. En total hi ha sis meses habilitades al gimnàs del centre educatiu. A les 9 en punt del matí s’han obert les portes per rebre els primers votants de la jornada i a l’exterior ja hi havia cues de taradellencs.

 

gent 9n TaradellCap a quarts de vuit del matí ja hi havia molts voluntaris. Més d’una trentena, entre titulars i reserves, ja s’esperaven a l’interior de l’Institut per rebre les instruccions i ocupar els seus llocs. A primera hora també hi era el Conseller de Presidència, Francesc Homs, que és un dels voluntaris de la jornada a Taradell. Als voluntaris suplents se’ls ha demanat el número de mòbil perquè estiguin localitzables durant tot el dia per si han de substituir algun voluntari titular.

Les meses estan disposades en fila i a cada una hi ha tres voluntaris que s’encarregaran d’anotar en un ordinador els votants i facilitar l’exercici del vot. Per saber en quina mesa s’ha de votar només cal mirar el primer cognom del votant, ja que van per ordre d’abecedari del primer cognom. Com  a curiositat, a primera hora no s’engegava un dels sis ordinadors que han de registrar els votants, però finalment s’ha aconseguit el codi i solucionar l’incidència.

A l’exterior de l’Institut hi ha taules habilitades per l’ANC Taradell on els taradellencs poden signar a títol individual la denúncia contra l’Estat per vulnerar el dret a decidir del poble català.

quico homs 9n Taradell

voluntaris 9n Taradell

voluntaris2 9N Taradell

voluntaris3 9N Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments