Inici Actualitat Ja ha votat un 25% dels taradellencs a la consulta del 9N

Ja ha votat un 25% dels taradellencs a la consulta del 9N

0
COMPARTIR

Dades impressionants de participació a Taradell en la consulta del 9 de novembre. A 2/4 de 12 del matí ja havien votat un 25% dels taradellencs majors de 16 anys que en el seu DNI posa que viuen a Taradell. Es tracta de 1.287 persones.

Comparant amb la xifra de participació a aquesta hora en la consulta independentista del 13 de desembre de 2009 es veu clarament la gran participació que hi ha avui. Fa cinc anys la participació era d’un 11,13%. I en les eleccions catalanes de 2012 del 17,5%.

taradell-9N-quico-homsTambé cal destacar que cap a les 11 del matí hi havia molta expectació de mitjans, que han vingut a enregistrar les declaracions del conseller de Presidència, Francesc Homs. Aquest ha destacat que la jornada s’està vivint “amb total normalitat” i que “és una demostració de democràcia”. Com a voluntari ha destacat que està veient la gent “amb molta il·lusió i alegria” i que “hi ha una energia molt positiva”.

taradell-9n-gent6

taradell-9n-gent5

taradell-9n-gent4

taradell-9n-gent3

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments