Inici Actualitat Cues per votar a Taradell en la consulta del 9N

Cues per votar a Taradell en la consulta del 9N

0
COMPARTIR

Aquesta és la imatge constant a l’Institut de Taradell aquest matí del 9 de novembre. Cues en quasi totes les meses per poder exercir el dret a vot. De moment, la jornada està transcorrent amb total normalitat i en un ambient festiu. En poc més de mitja hora després de l’obertura de les portes ja havien votat més de 300 taradellencs. Entre ells, hem pogut veure el periodista taradellenc, Albert Om, que ha anat a votar amb el seu pare.

cues-9N-Taradell2També cal destacar que la majoria de taradellencs i taradellenques que van a votar ho fan amb molta alegria i volen immortalitzar el moment fent-se fotos mentre tirin el seu vot dins les urnes.

albert-om-9n-taradell
taradell-9n-gent2

taradell-9n-gent

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments