Inici Actualitat A les 6 de la tarda han votat 3.299 taradellencs a la...

A les 6 de la tarda han votat 3.299 taradellencs a la consulta del 9N

0
COMPARTIR

taradell-9n-gent14

A falta de dues hores per al tancament de les urnes a Taradell en la consulta del 9 de novembre han votat un total de 3.299 persones. Aquesta xifra seria el 64% dels votants si agafem com a referència el nombre de taradellencs empadronats al municipi amb 16 o més anys. Comparant el nombre de votants amb la consulta del 13 de desembre de 2009, en aquell cas havien votat 2.119 persones.

Recordem que a les 5 de la tarda havien votat 3.124 persones, i que a la una del migdia la participació era de 2.087 taradellencs. Per cert, que durant la jornada de votació s’estan veient molts taradellencs que viuen a l’estranger que han vingut expressament a votar.

taradell-9n-gent13

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments