Inici Actualitat ERC Taradell organitza dues xerrades entorn el 9N

ERC Taradell organitza dues xerrades entorn el 9N

1
COMPARTIR

cartell xerrada erc 9nLa secció local d’ERC ha organitzat dos actes de campanya, de caire econòmic, per animar a la participació d’aquest diumenge i pel Sí-Sí. D’una banda, aquest dijous es fa una xerrada al voltant del sistema de pensions i la seva viabilitat en el futur estat català, enfocat específicament a la gent gran, però també de gran interès a tots els treballadors i treballadores que vulguin conèixer aquest aspecte de la seva vida laboral. L’acte anirà a càrrec de David Mascort, economista i alcalde de Vilablareix, i Pere vila, pensionista i extreballador de Seguretat Social, i començarà a 2/4 de 6 de la tarda al Centre cultural Costa i Font.

D’altra banda, l’endemà l’acte consistirà en una exposició i debat amb els assistents, sobre els beneficis socioeconòmics per a les persones de la futura Catalunya independent: model econòmic, laboral, fiscalitat, treball, inversió pública, etc. El col·loqui comptarà amb la presència d’Albert Castellanos, l’actual secretari de política econòmica i treball d’ERC i un dels negociadors dels últims pressupostos de la Generalitat. En aquest cas l’acte començarà a 2/4 de 9 del vespre.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Marta
Marta
6 novembre 2014 9:58

Molt bé ERC, bona feina com sempre.