Inici Actualitat Tot el que cal saber per votar el 9N a l’Institut de...

Tot el que cal saber per votar el 9N a l’Institut de Taradell

0
COMPARTIR

campanya-participa-2014_

Aquest diumenge els taradellencs podran exercir el dret a vot en la consulta o procés participatiu del 9N. Per tal de donar la màxima informació sobre com funcionarà i esvair dubtes, us presentem quatre dades.

Cal destacar que a Taradell hi ha 5.152 persones empadronades majors de 16 anys, que són les que podran votar. Aquesta dada ens servirà per calcular la participació, tot i que com que només val el domicili registrat al DNI pot ser que algunes persones empadronades a Taradell votin en altres municipis. En tot cas, el marge d’error serà molt baix.

TaradellPuntCom farà un ampli seguiment de la jornada des de primera hora del matí per donar-vos tota la informació de com es desenvolupa, com ja hem fet en altres cites amb les urnes. Podeu seguir totes les informacions a través d’aquesta web, al twitter de @taradell o a la pàgina del facebook (www.facebook.com/taradellbloc). Juntament amb Ràdio Taradell també proposem l’etiqueta #Taradell9N per tots els usuaris de twitter de Taradell i que feu tuits aquest diumenge o en dies anteriors. Habilitarem un complement de twitter a la web amb la informació relativa a aquest hashtag.

– On he d’anar per votar?

L’únic lloc que tindrà les urnes serà l’Institut de Taradell.

– Qui pot votar?

Tots els majors de 16 anys, que en el seu DNI consti que resideixen a Taradell (també els que actualment visquin a fora si al seu DNI hi consta que resideixen a Taradell).

– Què necessito per votar?

Tenir el DNI vigent (no caducat). Només val l’original. Si ets comunitari necessites el passaport i el volant d’empadronament, i si ets extracomunitari la TIE (Targeta d’identitat d’estranger).

– Hi haurà paperetes a la mesa o l’he de portar de casa?

Si vols pots dur la papereta impresa de casa (la pots descarregar a www.participa2014.cat), tot i que també n’hi haurà a l’Institut.

– Quin és l’horari per votar?

De 9 del matí a 8 del vespre.

– Com puc saber quina és la meva urna?

A la web www.participa2014.cat/onpucparticipar pots posar el nom de Taradell i el teu primer cognom per saber quina mesa et toca. Sinó, el mateix dia hi haurà voluntaris que t’ajudaran a saber-ho i et guiaran perquè puguis votar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments