Inici Actualitat Baixa lleugerament l’atur d’octubre a Taradell

Baixa lleugerament l’atur d’octubre a Taradell

0
COMPARTIR

aturLleugera baixada de la xifra d’aturats a Taradell durant el mes d’octubre de 2014. Actualment, hi ha 390 taradellencs en situació d’atur, tres menys que al setembre, segons les dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

Ara bé, si es compara amb la situació de fa un any, la baixada és més significativa, ja que són 76 persones que en l’últim any han trobat feina.

A nivell osonenc es segueix la mateixa tendència, ja que l’atur ha disminuït en 67 persones respecte al setembre. Actualment, n’hi ha 11.743 sense feina. Fa un any a Osona hi havia 13.356 persones en situació d’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments