Inici Actualitat Tastet de Gospel torna a estar nominat al concurs ‘Oh Happy Day’

Tastet de Gospel torna a estar nominat al concurs ‘Oh Happy Day’

0
COMPARTIR

tastet-gospel-happy-day6

El jurat d’Oh Happy Day va tornar a nominar aquest dissabte al grup Tastet de Gospel de Taradell. Això vol dir que la setmana vinent pot ser eliminat del concurs. També van ser nominats els grups Music Vox i Cantabile.

En aquesta ocasió Tastet de Gospel va intepretar la cançó ‘Forever young’. El mestre Pardo va destacar el treball de fons de totes les veus, però va demanar que variessin la coreografia. La Bàrbara Mestanza va afirmar que en algun moment no s’entenia la lletra de la solista. Guille Milkeway, al final, va manifestar que trobava a faltar que prenguessin més riscos vocals i escènics.

En el vídeo de presentació es veia als integrants de Tastet de Gospel assajant al gimnàs de l’escola Les Pinediques.

Aquí podeu veure la seva interpretació:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments