Inici Actualitat El 4 de novembre nova oportunitat a Taradell per fer-se donant de...

El 4 de novembre nova oportunitat a Taradell per fer-se donant de medul·la òssia

0
COMPARTIR

medula ossiaTaradell acollirà el proper dimarts 4 de novembre un nou acapte de sang i de donants de medul·la òssia. A causa de la massiva mobilització de gent per fer-se donant de medul·la òssia aquest dissabte, molts d’ells no van poder ser registrats. A Vic es van superar les 450 donacions, més d’un centenar van quedar pendents en llista d’espera i moltes persones no van poder fer-se donants per motiu de l’edat o altres causes. Per això, les persones interessades en ser donants tindran una nova oportunitat aquest proper dimarts a Taradell.

L’acapte tindrà lloc al Centre cultural Costa i Font de 2/4 de 5 de la tarda a les 9 del vespre. Els únics requisits són tenir entre 18 i 55 anys i estar bé de salut.

Recordem que la crida de donats de medul·la òssia es fa per la necessitat urgent d’un transplantament que té un nen de Taradell de set anys. Quants més donants hi hagi, més probabilitats hi ha de trobar-ne un de compatible. Tots els donants passen a formar part del llistat del Registre de Dontants de Medul·la Òssia (REDMO) de la Fundació Josep Carreras i poden arribar a ajudar a d’altres persones amb la mateixa necessitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments