Inici Actualitat La Revista Taradell i una part de fotos històriques del poble es...

La Revista Taradell i una part de fotos històriques del poble es poden consultar per internet

0
COMPARTIR

Bona part de les fotografies històriques de l’Arxiu Fotogràfic de Taradell i la primera part dels exemplars de la Revista Taradell ja es poden visualitzar i consultar a través d’internet. Concretament, es pot fer a través de la pàgina web del Trencadís, el dipòsit digital de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona.

Ha estat possible gràcies a la feina de digitalitzar les fotos i també tots els números dels primers anys de la Revista Taradell. En total, es poden veure 1.275 fotografies històriques del municipi de Taradell des de finals del segle XIX fins a l’actualitat. Es poden veure imatges de la transformació urbana, la vida al camp, festes i tradicions o de la vida cultural i associativa. L’objectiu és la seva divulgació, però també que qui en tingui dades pugui ajudar a documentar-les.

Pel que fa a la Revista Taradell, de moment s’han digitalitzat els números dels primers 20 anys, és a dir, des del 1949 fins al 1968 (del número 1 al 243). I s’estan fent els treballs de digitalització de la resta de números fins al 2009. D’aquesta manera es pot consultar una publicació que recopil·la el tarannà i els fets que van marcar Taradell durant la segona meitat del segle XX.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments