Inici Actualitat La UD Taradell aconsegueix un empat esperançador contra el Sant Cristòbal

La UD Taradell aconsegueix un empat esperançador contra el Sant Cristòbal

0
COMPARTIR

taradell-santcristobal2014

Empat a 1 entre la Unió Deportiva Taradell i el Sant Cristòbal aquest dissabte a la tarda. Bon empat tenint en compte que el rival és un dels favorits al títol de lliga, prové de Primera Catalana, i el Taradell es va haver de refer d’una expulsió només iniciar-se el segon temps.

A la primera meitat superioritat clara dels visitants que al minut 14 inauguraven el marcador amb un gol de falta d’Arjona. Gerro d’aigua freda per als taradellencs que en aquest inici de lliga estan necessitats de punts. Durant el primer temps els visitants van fregar el segon gol, sobretot, quan el mateix autor del gol als 20 minuts feia una vaselina massa elevada salvant la sortida de Nil. En una nova falta Nil desfeia una nova ocasió dels visitants. Mentrestant, el Taradell feia poc perill i únicament s’acostava en situacions de pilota aturada.

taradell-santcristobal20142A més, només començar la segona part Joan Molist veia la segona targeta groga i deixava el Taradell amb inferioritat numèrica. Però aquest contratemps va suposar un revulsiu per als taradellencs. A partir d’aquí i tirant d’orgull van fer els millors minuts. Company avisava amb un xut ras des de la frontal que, sense problemes, aturava el porter visitant. Més tard, Erra amb una centrada tancada des de la dreta estava a punt de sorprendre el porter que enviava la pilota a córner.

Tot seguit, Canó amb un xut després de driblar un contrari estava a punt de fer l’empat. I tant avisar, finalment va arribar l’empat als 68 minuts Canó en rebre una pilota des de la dreta, retallava dins l’àrea i superava el porter.

El partit es va igualar i el Taradell es va créixer. A més el Sant Cristòbal es va quedar també amb deu jugadors per expulsió de amb doble groga. El Taradell ho va intentar però el marcador no es va moure. En l’últim minut els visitants es van quedar amb nou jugadors per una nova expulsió.

Després del partit es va fer la presentació dels deu equips de la U.D. Taradell  i dels nous jugadors de l’Escola.

Gol del Sant Cristòbal (0-1):

Gol de Canó (1-1):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments