Inici Actualitat Taradell es tenyeix de groc

Taradell es tenyeix de groc

0
COMPARTIR

diposit-groc

Seguint la crida de la campanya ‘Ara és l’hora’ de l’ANC i Òmnium Cultural, Taradell s’ha vestit de groc des d’aquest cap de setmana. L’espai més impactant és el dipòsit de Can Costa, que l’Ajuntament de Taradell ha decidit il·luminar de groc. L’obertura dels llums es va fer diumenge coincidint amb la representació de l’obra ‘La cançó dels catalans’, emmarcada en els actes de commemoració del Tricententari. Uns focus, situats als laterals i a la teulada del centre cultural, donen el color groc a aquest emblemàtic dipòsit.

plaça-eres-groga2A més, des de dissabte l’ANC Taradell va decorar de groc la majoria d’espais del poble. Així, en quasi tots els carrers hi ha cartolines de color groc penjant de faroles, senyals verticals de trànsit o arbres. També s’han vestit de groc monuments i espais rellevants del municipi, com la Plaça de les Eres, el monument al metge del poble, el sereno de can Costa o el monument a mossèn Joan Vilacís, entre d’altres.

També molts aparadors de comerços del poble han posat el groc com a mostra de suport a la independència de Catalunya. La voluntat d’escampar el color groc és per deixar ben clara la voluntat dels catalans a favor d’un estat propi en la consulta del proper 9 de novembre.

plaça-eres-groga

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments