Inici Actualitat El taradellenc Jordi Font estrena a la Sala Beckett amb l’espectacle ‘Personne’

El taradellenc Jordi Font estrena a la Sala Beckett amb l’espectacle ‘Personne’

3
COMPARTIR

jordi-font-personne2

Un taradellenc, Jordi Font, actuarà a partir d’aquesta setmana a la Sala Beckett de Barcelona. Font estrenarà l’espectacle de teatre-dansa Personne de la companyia Ad.Libitum teatre físic. L’obra es podrà veure els dies 10, 11 i 12 d’octubre, sota la direcció d’Andrés Corchero.

jordi-font-personnePersonne és un espectacle que neix del taller de l’últim curs d’interpretació en teatre físic de l’ESAD de l’Institut del Teatre. Integra l’univers de Beckett a través del cos, la dansa i el moviment. Els actors creen diferents hàbitats amb els seus cossos i estan interpretats per Javier Cárcel, Ferran Echegaray, Jordi Font, Carlos Gallardo i Anna Vendrell.

Aquest espectacle va ser representat al Festival internacional de Teatre de Moscú ‘Your Chance’. Podeu ampliar informació a la web de la companyia i també podeu seguir les evolucions de Jordi Font al seu bloc personal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Emília Bosch i Marcet
Emília Bosch i Marcet
13 octubre 2014 11:58

Felicitats Jordi! desitjo que sigui el primer pas d’una gran carrera.

Fàtima Izquierdo
Fàtima Izquierdo
8 octubre 2014 19:54

Felicitats Jordi! i…endavant! A treballar, treballar i treballar, els que et diguin que t’en sortiràs d’una altra manera no els escoltis. Sigues ferm en els teus propòsits.

mercè cabanas
mercè cabanas
8 octubre 2014 12:53

Enhorabona Jordi! Entusiasme veure com un actor-creador jove “mag” se n’està sortint, perseguint el seu somni. Feliç de veure’t actuar a la prestigiosa Sala Beckett.