Inici Actualitat Nova Zelanda enceta el cicle ‘Taradellencs al món’ de la Biblioteca

Nova Zelanda enceta el cicle ‘Taradellencs al món’ de la Biblioteca

0
COMPARTIR

cicle-taradellencs-mon-20142

Nova Zelanda va ser el país protagonista de la primera de les quatre sessions previstes dins del cicle “Taradellencs al món”, organitzat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Edu Morató que va fer-hi una estada de 10 mesos l’any 2010 va explicar alguns dels secrets d’aquest país. L’acte va generar molt interès amb més d’una vuitantena de persones.

cicle-taradellencs-mon-2014Sota el títol “Nova Zelanda, un paradís a les antípodes de Catalunya”, va explicar que la seva motivació per fer-hi estada va ser “canviar d’aires i aprendre anglès i va ser el país més llunyà que vam trobar”. També va destacar que els neozelandesos “són una gent molt tranquil·la” i el país destaca pels “colors impressionants” que ofereix la naturalesa, amb muntanyes, glaciars, volcans i platges.

El seu relat es va centrar en Auckland, la capital, la part nord de l’illa nord i l’illa sud. Segons Edu Morató “la part més espectacular és l’illa sud on hi ha una gran oferta per practicar esports d’aventura i a la natura”. Va finalitzar afirmant que “va ser una gran experiència” i que és un país ideal “per trobar-hi calma i fer-hi una estada de tres setmanes”.

Les pròximes sessions són: el 10 d’octubre centrat en el Nepal a càrrec de la família Aragay-Llovera, el 17 d’octubre amb “Caminant pel País Vaencià” de Xevi Blancafort; i el 24 d’octubre amb un no viatge de Gerard Roma, en aquest cas a l’Índia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments