Inici Actualitat Tastet de Gospel és un dels 9 cors escollits per participar a...

Tastet de Gospel és un dels 9 cors escollits per participar a ‘Oh Happy Day’ de TV3

0
COMPARTIR

tastetdegospel-oh-happy-day

Tot i que estava previst desvetllar la incògnita dissabte, els responsables del programa ‘Oh Happy Day‘ de TV3 ja han desvetllat els noms dels 9 grups participants a la segona edició del concurs. Tastet de Gospel de Taradell ha estat un dels escollits i una vintena dels seus integrants participaran al programa. Han estat seleccionats entre 45 cors participants al càsting.

De fet, ja podeu veure la primera foto oficial del grup coral taradellenc al concurs i a la web del programa ja hi té un espai en l’apartat de concursants. El seu text de presentació és aquest: “Des de la plana de Vic i per tot Osona se senten les veus de la nostra coral. El gospel és la música que ens fa vibrar, però no tenim por de cap repertori! Veureu que quan pugem a l’escenari t’arribarem al cor“.

Tastet de Gospel haurà de competir amb els grups: Amarcord, Cantabile, Fusions, In Crescendo, Lutiana, Music Vox, The New Zombis i Vakombà.

Per aquest motiu, dissabte per seguir el primer programa s’ha muntat una pantalla gegant al Centre cultural Costa i Font. Serà a partir de 2/10 de 10 del vespre.

‘Oh Happy Day’ és un concurs musical en el qual nou grups vocals i corals d’arreu de Catalunya han de competir interprentant cançons. Aquestes són valorades per un jurat que enguany està format per Guille Milkyway, Mone, Bàrbara Mestanza i Pedro Pardo. L’actor Eduard Farelo és el presentador.

Aquí podeu veure el càsting que van fer:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments