Inici Actualitat Toni Albà presentarà ‘Ser o no ser catalans’ a Taradell aquest divendres

Toni Albà presentarà ‘Ser o no ser catalans’ a Taradell aquest divendres

0
COMPARTIR

Toni-albàEl conegut actor Toni Albà presentarà aquest divendres a Taradell el seu llibre ‘Ser o no ser catalans. Aquesta és la qüestió’, editat per Columna. L’acte, organitzat per l’ANC de Taradell en el marc de la campanya ‘Ara és l’hora’, es farà al Centre Cultural Costa i Font a partir de les 9 del vespre.

En aquest llibre, l’actor vilanoví parteix del famós monòleg de Shakespeare per explicar les raons per les quals Catalunya hauria de ser un país independent. Actor, director, productor i autor teatral, Albà és conegut, especialment, per les seves intervencions a programes com ‘Polònia’ i ‘Crackòvia’ de TV3 i pel seu paper de Rei Joan Carles I. L’entrada és gratuïta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments