Inici Actualitat Taradell surt al carrer per dir #araeslhora de la consulta

Taradell surt al carrer per dir #araeslhora de la consulta

0
COMPARTIR

Concentracio consulta 9n 2014

Nombrosa concentració de taradellencs aquest dimarts a les 7 de la tarda davant de l’Ajuntament de Taradell per mostrar el rebuig a la suspensió de la llei i del decret per a la consulta del 9N per part del Tribunal Constitucional. Amb samarretes grogues seguint la crida de l’ANC i Òmnium van reivindicar el dret a votar i a decidir el futur de Catalunya.

La concentració estava presidida per dues pancartes de la campanya “Ara és l’hora” i la bandera negra per commemorar el 300 aniversari del Ban de la Junta de Braços del 9 de juliol de 1713 on es comunicava la decisió de prosseguir la guerra contra els regnes d’Espanya i França. Tampoc hi faltava la senyera i l’estelada al balcó de l’Ajuntament.

L’acte va comptar amb la lectura del manifest d’inici de la campanya pel Sí-Sí i es va tancar amb el cant dels Segadors.

Fotos: Miquel Vilardell

concentracio consulta 9n20142

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments