Inici Actualitat Divendres comença un nou cicle de “Taradellencs al món” a la Biblioteca

Divendres comença un nou cicle de “Taradellencs al món” a la Biblioteca

0
COMPARTIR

nova-zelandaAquest divendres s’enceta una nova edició del cicle “Taradellencs al món”, organitzat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Durant un mes hi haurà quatre sessions de taradellencs que expliquen els seus viatges a partir d’imatges. Es fa cada divendres a les vuit del vespre. El cicle s’estrena amb una visió de Nova Zelanda que farà Edu Morató, que va fer-hi una estada de quasi un any. “Nova Zelanda, un paradís a les antípodes de Catalunya” és el títol de la sessió.

Les pròximes sessions són: el 10 d’octubre centrat en el Nepal a càrrec de la família Aragay-Llovera, el 17 d’octubre amb “Caminant pel País Vaencià” de Xevi Blancafort; i el 24 d’octubre amb un no viatge de Gerard Roma, en aquest cas a l’Índia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments