Inici Actualitat Concentració avui a les 19h davant l’Ajuntament contra la suspensió de la...

Concentració avui a les 19h davant l’Ajuntament contra la suspensió de la consulta del 9N

0
COMPARTIR

concentracio-republica-catalanaL’ANC i Òmnium convoquen tota la societat a concentrar-se davant dels ajuntaments a les 7 de la tarda d’avui dimarts com a mesura de protesta després de la suspensió de la llei i del decret per a la consulta del 9 de Novembre. Es faran concentracions davant de tots els ajuntaments a la mateixa hora i es demana que els presents portin samarretes de color groc, el color de la campanya “Ara és l’hora”.

Precisament, a Vic simbòlicament s’iniciarà la campanya pel sí-sí. La campanya arrencarà amb un porta a porta simbòlic a la plaça Major de Vic i també començarem a tacar de groc diversos punts emblemàtics d’Osona. S’il·luminaran de color groc la plaça Major i el Temple Romà de Vic, el Santuari de La Gleva, l’Ajuntament de Manlleu, el campanar de Centelles, el Castell de Tona i el Santuari de Rocapravera.

Amb aquestes accions s’inicia la campanya Ara és l’hora, impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, encaminada a aconseguir que el sí-sí sigui l’opció majoritària a la consulta del 9 de novembre. La campanya pretén arribar a tots els racons del país per a escoltar a tothom, per tal que tothom pugui opinar sobre el país que vol construir.

Al mateix temps, sota el lema ‘Posa el groc al teu comerç’, l’ANC i Òmnium Cultural conviden a tenyir de groc els aparadors dels comerços d’Osona i el Ripollès. En concret, se’ls anima que tinguin com a mínim un element groc, que és el color d’aquesta campanya.

A més, a nivell de xarxes, es vol aconseguir que a les 7 de la tarda l’etiqueta #Araéslhora9N sigui Trending Topic Mundial.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments