Inici Actualitat La pluja desllueix la 21a Trobada de Gegants de Taradell

La pluja desllueix la 21a Trobada de Gegants de Taradell

0
COMPARTIR

Trobada-gegants-20143

La 21a edició de la Trobada de Gegants de Taradell s’ha celebrat aquest diumenge al matí amb la pluja com a protagonista. I és que ha estat just al migdia, quan estava previst la ballada conjunta i presentació de les diferents colles geganteres, quan ha plogut més.

Tot i que s’ha avançat la ballada, la pluja ha fet acte de presència i s’ha hagut de fer més ràpid. La trobada, organitzada per la Colla Jove de geganters i grallers de Taradell, havia començat a primera hora del matí amb una plantada de gegants i a mig matí amb una cercavila ràpida pels carrers del centre del municipi.

Trobada-gegants-2014

Trobada-gegants-20142

Trobada-gegants-20144

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments