Inici Actualitat A la venda els tiquets per al sopar basc que tancarà l’agermanament...

A la venda els tiquets per al sopar basc que tancarà l’agermanament de la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

El pròxim 16 d’octubre a les 8 del vespre es farà el sopar de cloenda de l’agermanament de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell amb dues biblioteques del País Basc. Els que hi estiguin interessats ja poden comprar els tiquets a la mateixa biblioteca, que és on tindrà lloc l’àpat.

El preu del tiquet és de 20 euros i el menú estarà inspirat en la gastronomia basca. Constarà d’una rodanxa de pa amb tonyina, our dur i anxoves, mil fulls de carbassó amb brandada de bacallà i salsa de gambes, suprema de lluç a la donostiarra amb llagostins, i terrina de mousse de formatge codonyat i nous. També hi haurà un vi blanc xacolí i un vi negre Rioja alabesa.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments