Inici Actualitat La Biblioteca continua parlant del País Basc amb una mostra fotogràfica i...

La Biblioteca continua parlant del País Basc amb una mostra fotogràfica i una xerrada sobre Chillida

0
COMPARTIR

expo-pais-basc-biblioteca2

Una quarantena de fotografies, enviades per usuaris, conformen l’exposició sobre el País Basc que des d’aquesta setmana es pot veure a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Les imatges porten un títol triat pels seus autors, juntament amb el lloc i l’autor. Totes elles han estat enviades per usuaris. La mostra es pot veure fins el 16 d’octubre. expo-pais-basc-biblioteca

Paral·lelament, dins l’agermanament amb dues biblioteques basques aquest divendres es farà una xerrada centrada en Eduardo Chillida. Començarà a les 8 del vespre i anirà a càrrec del taradellenc Jesús Ramos, llicenciat en Belles Arts. Farà una aproximació a la vida i l’obra de l’escultor basc.

I el 28 de setembre hi ha previst un viatge d’usuaris al País Basc, per conèixer la seva cultura i gastronomia i visitar les dues biblioteques amb les quals es fa l’agermanament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments