Inici Actualitat Som Dones organitza una recollida de medicaments per a Gaza

Som Dones organitza una recollida de medicaments per a Gaza

1
COMPARTIR

cartell campanya

L’associació de dones de Taradell, Som Dones, s’ha afegit a la campanya de recollida de medicaments i material sanitari per a Gaza organitzant una col·lecta en el seu local, a l’espai solidari del carrer Ramon Pou, fins el 30 de setembre. Els dies per portar-hi el material són dilluns, dimecres i divendres de 5 a 7 de la tarda.

Es demana que es portin medicaments com analgésics, antiinflamatoris, antidepressius, per la diabetis, protectors d’estomac, antihemorràgics o vitamines i reforçants de gent gran i nens. A més de crema per les cremades.

Respecte al material sanitari demandat, es poden portar gases, gases de vaselina, benes, esparadraps, tiretes, croses, dadires de rodes, bastons genolleres o canelleres, entre d’altres.

També es necessari aliments com llet o menjar per a nens.

Per l’associació Som Dones, s’ha de donar resposta als “desafortunats esdeveniments que s’han viscut aquests últims dies amb els constants bombardejos per part de l’exercit hebreu al territori palestí de Gaza i davant la impotència davant d’aquestes accions”. Per aquest motiu “ha nascut l’ONG Voluntaris Humanitaris a Catalunya que vol alleugerir el dolor d’aquesta gent recollint medicament arreu del país”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sílvia
Sílvia
10 setembre 2014 21:48

Sempre a punt per donar un cop de mà.
Us aplaudeixo.
Gràcies noies!!!!!
En prenc nota!!!