Inici Actualitat Taradellencs participen a l’Estelades al Cim

Taradellencs participen a l’Estelades al Cim

0
COMPARTIR
Foto: Ignasi Pujadas
Foto: Ignasi Pujadas
Foto: @ipujadas

Aquest diumenge 7 de setembre s’ha dut a terme una nova edició de la iniciativa d’Estelades al cim que té com a objectiu fer onejar estelades als cims de Catalunya i de qualsevol racó del món. Alguns taradellencs van participar en aquesta iniciativa pujant al cim Costabona, del Cadí, i també a l’Enclusa de Taradell. I d’altres en diferents cims de la geografia catalana.

L’any passat, van ser dues  dues iniciatives les que van reunir un munt de gent i estelades als dos cims més alts del municipi: el Castell d’en Boix (803 metres d’altitud) i l’Enclusa (867 metres). A més de les banderes ja fixades en aquests punts se n’hi van reunir un munt més. Altres taradellencs també van participar de la iniciativa pujant a d’altres cims catalans.

 

Foto: Montse Molinero
Foto: Montse Molinero
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments