Inici Actualitat Es manté l’atur a l’agost a Taradell

Es manté l’atur a l’agost a Taradell

0
COMPARTIR

Després de l’important increment en les dades d’atur el passat mes de juliol, pel que fa a l’agost les persones desocupades s’han pràcticament mantingut. Una persona s’ha afegit a la llista d’aturats i així ja són 392 taradellencs sense feina. Segons les dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat això representa un 12,94% dels que poden treballar.

Respecte a les dades de fa un any, la situació és molt millor. L’agost de 2013 va acabar amb 494 persones aturades, 102 més que enguany.

A nivell comarcal, l’increment de persones en situació d’atur a incrementat de manera més remarcada, ara són 12.063 osonencs aturats, 166 més que el juliol. Per contra, la situació fa un any era molt pitjor. Hi havia 1.269 persones més apuntades a l’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments