Inici Actualitat Dijous es fa el ple del mes de setembre

Dijous es fa el ple del mes de setembre

0
COMPARTIR

ajuntamentAquest dijous s’ha convocat una sessió ordinària del ple municipal a l’Ajuntament de Taradell. Es tracta del ple corresponent al mes de setembre. La sessió començarà a les 20:30h i com sempre es podrà seguir en directe per Ràdio Taradell. L’ordre del dia és el següent:

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2.- Donar compte dels acords de les Juntes de Govern Local.

3.- Donar compte dels Decrets de l’alcaldia.

4.- Aprovació de l’expedient de licitació del contracte ‘Instal·lació de sistema de calefacció i producció d’aigua calenta sanitària a partir de l’ús de biomassa (estella forestal) per alimentar diversos equipaments del municipi de Taradell’, aprovació del Plec de clàusules administratives particulars i del Plec de prescripcions tècniques.

5.- Aprovació del Compte General del pressupost de l’exercici 2013.

6.- Donar compte dels informes del secretari interventor de compliment de les prescripcions de la L.O. 2/2012 i de la L. 15/2010, del segon trimestre de 2014.

7.- Precs i preguntes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments