Inici Actualitat Emotiu homenatge de Taradell i la Societat de Caçadors del senglar a...

Emotiu homenatge de Taradell i la Societat de Caçadors del senglar a Joan Coll

0
COMPARTIR

homenatge-joan-coll-20143

Després de l’ajornament de divendres per culpa de la pluja, aquest dissabte al migdia es va fer el reconeixement a Joan Coll, taradellenc que va morir el 29 de setembre del 2012. L’acte, impulsat per la Societat de Caçadors del Senglar de Taradell, es va fer al monument al gos caçador de la urbanització Goitallops.

homenatge-joan-coll-20142Allà el seu fill i la seva germana van descobrir un placa amb el seu nom. Ramon Freixas com a portaveu de la Societat de Caçadors del Senglar i  força emocionat va destacar que en Joan “es mereixia un reconeixment” i que en les converses quan van a caçar “sempre hi és present”. L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va elogiar que Joan Coll havia col·laborat en la majoria de muntatges de monuments del poble. I va destacar que “era una persona que sempre feia sentir la seva opinió, tenia molt sentit comú i un gran sentiment de poble”.

inauguracio-monument-gos-1997Verdaguer també va llegir un escrit enviat per l’escultor Josep Ricart, que no va poder ser a l’acte per motius de salut. Ricart va ser qui va dissenyar el monument al gos caçador. Aquest espai va ser inaugurat l’any 1997 i més endavant s’hi va afegir una silueta femenina com a homenatge a la dona del caçador. Precisament, tal i com es veu a la foto, Joan Coll va participar activament en la seva construcció i en localitzar els tres grans blocs verticals de pedra natural. Juntament amb ell, al mig, s’hi pot veure en Lluís Bosch i Josep Ricart.

A la galeria de fotos de la Festa Major, podeu trobar més imatges de l’acte.

inauguracio-monument-gos-19972

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments