Inici Actualitat La Principal de La Bisbal agrada a Taradell per Festa Major

La Principal de La Bisbal agrada a Taradell per Festa Major

0
COMPARTIR

fm-taradell-2014-concert-principal-bisbal

Després d’un any d’absència Taradell va viure de nou un concert de La Principal de la Bisbal. El centre cultural Costa i Font es va omplir dijous a la tarda per viure l’actuació d’aquesta popular orquestra. La formació va oferir un concert amb un recull de grans melodies amb peces líriques i cançons catalanes com ‘L’emigrant’, ‘La santa espina’ o ‘La presó del Rei de França’.

Tot seguit, la mateixa formació va fer una audició i ballada de sardanes als jardins de can Costa. I més al vespre, les tradicionals serenates que van tornar a omplir, com ja és habitual, el pati interior de la Residència Vilademany.

[shashin type=”albumphotos” id=”44″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments