Inici Actualitat Ja han començat les obres per acabar la piscina coberta de Taradell

Ja han començat les obres per acabar la piscina coberta de Taradell

1
COMPARTIR

piscina-coberta-obres2014

Aquest mes d’agost han començat els treballs de la tercera i última fase de construcció de la piscina coberta de Taradell. Les màquines i operaris de Construccions Ferrer, empresa que va guanyar el concurs públic, ja hi estan treballant. Aquesta última fase té un cost de 2,2 milions d’euros.

piscina-coberta-obres20142Aquesta última fase segueix les recomanacions de l’estudi de viabilitat econòmica i social que va fer la Diputació de Barcelona i que ha reformulat el projecte inicial. A grans trets tindrà un sol vas d’aigua amb una profunditat màxima d’1,6 metres i s’incorporen sales per potenciar les activitats dirigides per fer un projecte més atractiu a l’usuari. Disposarà d’una sauna, bany de vapor, una sala de fitness, una sala per ciclisme indoor i una sala per a activitats dirigides. L’equipament comptarà amb una caldera de biomassa per escalfar i climatitzar els 1.470 metres quadrats d’ús públic i que també servirà per al pavelló d’esports.

Les obres poden durar uns sis mesos. El que cal decidir és la gestió que tindrà l’equipament. L’Ajuntament de Taradell encara no ha decidit quin sistema, i està previst que s’acabi de prendre la decisió al mes de setembre.

El cost de l’obra es gestionarà a través de dues subvencions de la Diputació (525.000 euros), la venda d’uns solars a la Coma del Reig (358.000 euros), els diners que es van rebre en compensació de la MAT (133.948), la part del romanent del pressupost 2013 que es pot destinar a inversió (138.000), dos crèdits de la Diputació de Barcelona el 2014 i el 2015 de 175.000 euros cadascun (són a retornar sense interessos i en 10 anys) i un crèdit del Programa de Crèdit Local de la Diputació de Barcelona (692.ooo).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Rosa M. Roé
Rosa M. Roé
27 octubre 2014 14:49

Benvolguts/es
tenia entès què hi havia possibilitats de fer un vas petit a la piscina, per tal de fer activitats amb altres col·lectius, com seria estimulació aquàtica per a nadons (fins als 3 anys). De no ser així, segons la temperatura de l’aigua també es podria treballar a la piscina gran. Aprofito la ben entesa per oferir-me per dur a terme aquestes activitats en el cas d’estar interessats.
Cordialment

Rosa M. Roé