Inici Actualitat S’arrangen els jardins de can Costa i Font

S’arrangen els jardins de can Costa i Font

0
COMPARTIR

millora-jardins-costa2014

Aquests dies s’estan fent treballs de millora als jardins del Centre cultural Costa i Font. Concretament, l’actuació consisteix en arreglar els camins de sorra que havien quedat malmesos després de tants dies de pluja.

millora-jardins-costa20142També s’està millorant la zona ajardinada. En els espais amb pendent la vegetació era quasi inexistent i s’havia deteriorat molt. El pendent feia que es perdés molta terra. Tampoc hi ajudava el fet que s’hi passava molt per sobre i, per tant, quasi no hi havia gespa.

Ara s’ha reposat terra a tota la zona i s’hi ha instal·lat una catifa de coco. A més, s’hi planten heures que tenen un manteniment més fàcil. A les zones més planes s’hi mantindrà la gespa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments