Inici Actualitat La UD Taradell surt golejada del primer amistós contra el Manlleu

La UD Taradell surt golejada del primer amistós contra el Manlleu

0
COMPARTIR

udtaradell-manlleu2014Moltes cares noves i partit per extreure’n poques conclusions el que va disputar aquest diumenge a la tarda la U.D. Taradell a la Roureda. En el primer amistós de pretemporada els taradellencs van rebre vuit gols del Manlleu de Tercera Divisió. Els manlluencs van ser molt superiors davant d’un Taradell, que no va tenir cap ocasió clara de gol i jugava amb molts juvenils.

A la primera meitat hi va haver tres gols manlleuencs. Als 6 minuts Joan Muntada feia el 0 a 1 culminant un contraatac. Els dos següents van ser obra de Manel Sala. Espectacular, sobretot, el 0 a 3 amb una espectacular xilena.

A la segona meitat amb molts canvis per part dels dos equips, el Taradell va aguantar els primers 20 minuts, però a partir de llavors van anar caient els gols del Manlleu fins al 0 a 8 final. Els golejadors van ser Aumatell i Fortet, en dues ocasions els dos, i Pol Coll. El Taradell va tenir una mica més d’arribada, però poc destacable. L’al·licient del partit era veure Raul Garcia, exjugador taradellenc amb la samarreta del Manlleu.

udtaradell-manlleu20142Com a jugadors nous es va veure al porter Sergi Solanic, els defenses Jordi Serradelarca, Víctor Talavera i Company, els migcampistes de Taradell, Marc Cuenca i Jordi Pladevall, juntament amb Eloi Masnou i el davanter David Cocera. També van jugar els juvenils Arnau Oriol, Martí Brussosa, Donadeu, Nil Espunya i Joel Collell.

Aquest partit va suposar el debut per al nou tècnic taradellenc, Xevi Pillao. Els taradellencs fa tot just 3 dies que han començat la pretemporada i aquest any hi ha moltes cares noves i alguns jugadors encara estaven de vacances. Dimecres a les 20:30h hi ha nou amistós a la Roureda contra el Mollet de Primera Catalana.

udtaradell-manlleu-equip

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments