Inici Actualitat El Taradell Camina tanca la 3a edició amb un sopar i un...

El Taradell Camina tanca la 3a edició amb un sopar i un balanç de 300 participants

0
COMPARTIR

taradell-camina-2014-cloenda

El bosc del Pujoló va acollir aquest dijous el sopar de cloenda de la 3a edició del Taradell Camina. Unes 140 persones van realitzar l’última de les caminades, més curta del normal, i van acomiadar la iniciativa amb un entrepà, beguda i gelat a la fresca.

Durant dos mesos cada dimarts i dijous durant aproximadament una hora tothom qui volia participava de les caminades proposades pel Centre Excursionista Taradell. Una bona manera de promocionar la vida saludable i descobrir entorns i racons del municipi. La mitjana aproximada de participants en cada caminada ha estat d’un centenar de persones. En total, però, hi han participat més de 300 persones diferents.

La iniciativa ja està plenament consolidada i enguany s’ha complementat amb el Taradell Passeja, que amb una vintena de persones grans cada dimecres feia un passeig més tranquil pel poble.

L’organització ha anat a càrrec de l’Ajuntament de Taradell, el Centre Excursionista, Som dones i Protecció Civil.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments