Inici Actualitat Guanyadors de l’edició 2014 del Torneig d’estiu F5 de la UD Taradell

Guanyadors de l’edició 2014 del Torneig d’estiu F5 de la UD Taradell

0
COMPARTIR
Sencor, campió prebenjamí
Sencor, campió prebenjamí
Sencor, campió prebenjamí

Finalment, aquest dimecres al vespre es van completar les finals de la 30a edició del Torneig F5 d’estiu de la U.D. Taradell, després que dissabte passat s’haguessin de suspendre per culpa de la pluja.

En Prebenjamins el campió ha estat l’equip taradellenc Sencor que va superar a El Vic a la final. En tercera posició va quedar Piscines Calldetenes 1. En Benjamins el títol ha estat per ITW Idiomes en guanyar a la final per 6 a 2 a Les Furies. En tercera posició va acabar Piscines Calldetenes 2.

En la categoria femení júnior el títol ha estat per New Revolution que va derrotar a la final per 3 a 1 a Seven Up. El tercer lloc ha estat per Patxangueras.

En alevins ITW Idiomes va ser l’equip campió. Va superar a la final a Best Team per 5 a 2. Tercer van ser els Catalan Diamonds. En infantils el triomf va ser per The Blackbulls. A la final va superar per 4 a 1 a Olimpiakulos. En aquesta categoria el tercer lloc ha estat per Manchester Pity.

Campió femení sènior
Campió femení sènior

En Femení sènior el títol va ser per Bob Celi Cronos ‘4 que en una final molt ajustada va derrotar a Ziga Zaga per 1 a 0. Mentre que el tercer lloc es va decidir a penals a favor de Les Cuckis.

En categoria cadet el títol va ser per Glasgow River que va superar a la final a Fenerbayche per 6 a 1. La tercera posició va ser per Ture FC. Finalment, en categoria juvenil el títol va ser per l’equip taradellenc La Coja que va superar per 3 a 1 a Inter de Mitente a la final. Tercer va ser Petoria.

A la web de la UD Taradell podeu trobar una informació més àmplia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments