Inici Actualitat Aficionats al món de la caça no es perden la 35a Fira...

Aficionats al món de la caça no es perden la 35a Fira del Caçador de Taradell

0
COMPARTIR

fira caçador 2014

La 35a edició de la Fira del Caçador de Taradell ha tornat a reunir els aficionats a aquesta disciplina. Durant tot el diumenge al matí al Centre cultural Costa i Font i entorn s’han concentrat nombroses persones, molts d’elles de fora, per contemplar l’oferta que oferien les parades.

fira caçador 20143La majoria d’elles presentaven complements del món de la caça i alimentació animal. N’hi havia prop d’una trentena distribuïdes entre l’interior de l’equipament cultural i l’exterior. Tampoc hi ha faltat l’exposició de gossos de caça, que és el gran atractiu de la fira per als més petits, i alguna exposició de taxidèrmia.

La fira està organitzada per la Societat de Caçadors de Taradell i és la més antiga d’Espanya.

fira caçador 20142

fira caçador 20144

fira caçador 20145

fira caçador 20146

fira caçador 20147

fira caçador 20148

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments