Inici Actualitat Dues usuàries de la Biblioteca de Taradell guanyen bitllets d’InterRail

Dues usuàries de la Biblioteca de Taradell guanyen bitllets d’InterRail

0
COMPARTIR

Susanna Palau i Marta Aumatell han guanyat el segon i el tercer premi de la campanya ‘No perdis el tren’. Es tracta d’una iniciativa, amb participació de la Diputació de Barcelona i Renfe, que oferia la possibilitat que els seus usuaris guanyessin bitllets InterRail. L’únic requisit per entrar al sorteig era agafar una guia o revista de viatges en préstec i omplir una butlleta.

El segon premi és un bitllet InterRail Global Pass doble Flexi de 10 a 22 dies, i el tercer un bitllet de 5 a 10 dies. L’any passat una usuària de la Biblioteca Antoni  Pladevall i Font es va endur el primer premi.

premis-interrail2014

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments