Inici Actualitat La Fira del Caçador de Taradell compleix 35 anys aquest diumenge

La Fira del Caçador de Taradell compleix 35 anys aquest diumenge

0
COMPARTIR

fira-caçador-20121Diumenge al matí el Centre cultural Costa i Font acollirà l’edició número 35 de la Fira del Caçador de Taradell. El certamen seguirà la mateixa tònica dels últims anys. Així, hi haurà mercat i exposició de gossos de caça, roba i calçat específic.

També hi haurà demostracions i proves de tir amb arc i estands amb alimentació animal i diversos complements del món de la caça.  La fira està organitzada per la Societat de Caçadors de Taradell i obrirà les portes a 2/4 de 10 del matí. Es tracta del certamen d’aquestes característiques més antic d’Espanya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments