Inici Actualitat Asun Martínez guanya el premi de l’Homenatge a la Vellesa de Taradell

Asun Martínez guanya el premi de l’Homenatge a la Vellesa de Taradell

0
COMPARTIR

Asun Martínez (a la dreta) ha estat la guanyadora del premi que regalava el Patronat de l’Homenatge a la Vellesa de Taradell. L’afortunada ha guanyat un dinar per a dues persones al restaurant Can Jubany de Calldetenes. Durant els dies previs a la festa es van vendre participacions per col·laborar amb la festa i el número guanyador havia de coincidir amb el del sorteig de l’Once del divendres 13 de juny. El número guanyador ha estat el 33.167.

Aquesta setmana el Patronat ha fet el lliurament del premi a l’afortunada.

premi-festa-avis-2014

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments