Inici Actualitat Més de 600 persones ja han visitat l’exposició pels 15 anys del...

Més de 600 persones ja han visitat l’exposició pels 15 anys del Centre cultural Costa i Font

2
COMPARTIR

15 anys costa font9

L’exposició instal·lada al Centre cultural Costa i Font de Taradell amb motiu del seu 15è aniversari ja ha rebut un total de 650 visitants. Fins diumenge 20 de juliol hi ha temps per visitar-la. S’hi mostra el passat tèxtil del poble i del centre cultural i la seva transformació en equipament cultural. Al mateix temps, hi ha una mostra de l’activitat que ha acollit durant aquesta dècada i mitja i plafons amb la setantena d’entitats del municipi.

L’exposició també compta amb dos audiovisuals. D’una banda, un documental sobre el Taradell tèxtil realitzat pel Grup de Recerca Local i un curtmetratge sobre la vida a les fàbriques, titulat “El meu poble”. Més avall us mostrem un petit vídeo promocional.

Paral·lelament, aquest dijous a les 8 del vespre a la biblioteca s’inaugurarà l’exposició “Serrallonga de paper: bibliografia del bandoler des del segle XVII fins ara”. També es projectarà el curtmetratge “Taradell, terra de bandolers” i hi haurà una xerrada a càrrec de Ricard Dilmé. Més tard, hi haurà una ballada amb els gegants de Taradell i els gegants d’en Toca-sons.

Demà divendres a 2/4 de 10 del vespre als jardins de Can Costa hi haurà la presentació del disc de la Cobla Lluïsos anomenat “Xevi Capdevila, la cobla sense embuts”, que inclou dues peces relacionades amb Taradell. Una porta per títol “El pregó” i està dedicada a Can Costa i l’altra sardana s’anomena “Amb l’ampolla mig plena” i commemora els cinquanta anys de l’Agrupació Sardanista de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret
Josep Miret
21 juliol 2014 15:13

I també com no, al Pep i al Frederic, que hi van ser una temporadeta massa curta…..

Josep Miret
Josep Miret
20 juliol 2014 22:18

Ja està. S’ha acabat L’Exposició.
Voldria parar esment amb el cafè de Can Costa, part important del Centre Cultural, i amb la gent que l’ha menat.
Primer el Lluís i l’Ester , després el Pep i l’Eulàlia, i actualmentt el Santi i l’Anna, junt amb la Mercè i demés col·laboradors, que ens han endolcit les estones, i tardes i nits, convertint el cafè en una veritable estructura d’estat……
Gràcies a tots, i per molts d’anys.