Inici Actualitat Un any més diversos taradellencs participen a l’exigent Olla de la Vall...

Un any més diversos taradellencs participen a l’exigent Olla de la Vall de Núria

0
COMPARTIR
Foto: Eric Moya
Foto: Eric Moya

Un total de 6 taradellencs van ser presents aquest diumenge a la vuitena edició de la Clàssica de l’Olla de la Vall de Núria 2014. La majoria d’ells hi participaven representant el CET L’Enclusa o a nivell individual. Més de 700 participants hi van prendre part i els taradellencs van destacar.

alfo-olla-nuria
Foto: Núria Padrós

Albert Pujol va ser el primer a arribar a la línia de meta. Va ser onzè amb un temps de 2 hores i 35 minuts, a 16 minuts del vencedor, Marc Pinsach.

Dos taradellencs més van rebaixar les 3 hores. Alfons Morcillo va entrar en la posició 51è amb un temps de 2 hores 56 minuts i 42 segons, i Marc Clapés 58è amb un temps de 2 hores 58 minuts i 50 segons.

Foto: Ernest Cubí
Foto: Ernest Cubí

El següent en arribar va ser Cristian Torres en la posició 83 i un temps de 3 hores 7 minuts i 50 segons. Més tard, ho va fer Jordi Aguilera en la posició 111 i un temps de 3 hores 13 minuts i 27 segons. I finalment, el seu germà, Eduard Aguilera, en la posició 304 i un temps de 3 hores 56 minuts i 43 segons.

aguilera-olla-nuria
Foto: Training PD Running

La Clàssica Olla és una cursa autosuficient on els participants no tenen avituallaments fins a l’arribada. Els participants havien de completar 21,5 quilòmetres de recorregut amb un desnivell acumulat de quasi 4000 metres amb sortida i arribada al santuari de Núria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments