Inici Actualitat Tastet de Gospel participa en el càsting de la segona edició del...

Tastet de Gospel participa en el càsting de la segona edició del programa ‘Oh Happy Day’

0
COMPARTIR

tastet-gospel-concurs-tv32

Els integrants de Tastet de Gospel van participar aquest dissabte en el càsting que està fent el programa de TV3 ‘Oh Happy Day’ de cara a emetre la segona edició. Era un dels 45 grups que han estat convocats pel càsting d’entre la seixantena que s’hi van inscriure. A finals de mes sabran si han estat un dels 9 grups escollits per protagonitzar el concurs.

Aquesta dissabte la seva jornada va consistir en anar al Poble Espanyol de Barcelona on mentre voltaven eren gravats per un equip del programa. També van fer una entrevista al director, Guillem Prat.

tastet-gospel-concurs-tv3Més tard, van assajar en un local (tal i com es veu a les fotos) mentre continuava l’enregistrament. En les proves de càsting van ser avaulats per un jurat de quatre persones, entre les quals hi havia el mestre Pedro Pardo i Guille Milkyway. Van interpretar tres cançons: ‘Happy are the people’, ‘Men of sorrows’ i ‘Tinc un pensament per tu’, acompanyats per un piano en les dues primeres i una base musical gravada en el cas de l’última.

També els van preguntar aspectes personals i els van fer improvisar alguna peça. En aquest cas van interpretar la versió ‘Oh Happy Day’ a capela i ‘Al·leluia’.

Els integrants de Tastet de Gospel van acabar el càsting amb bones sensacions. Hi van ser presents una representació de 25 persones de la cinquantena que integren el cor. El programa s’emetrà a la tardor.

tastet-gospel-concurs-tv33

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments